perjantai 8. tammikuuta 2010

Heaser Sue: Curtains (Dolls House Do-It-Yourself)

64 sivua/pages
ISBN: 0-7153-1852-7
David & Charles


Verhojen tekeminen on hiukan hankalaa nukkekotikoossa, koska toimivuus ja uskottava ulkonäkö eivät aina kulje käsi kädessä. Tässä kirjassa neuvotaan poimuttamaan ja sommittelemaan verhoasetelmat liiman ja pahvin avulla aidon oloisiksi, mutta samalla sellaisiksi, joita ei juuri liikutella. Ohjeita on moneen tyyliin ja lisäksi ideoita verhojen käyttämiseen muuallakin kuin ikkunoissa.

Curtain making in miniature is a tricky business. It's almost impossible to make functional curtains that look convincing. This book has patterns and instructions for curtains that are draped and molded with for example glue and cardboard. They look real but cannot be moved. There are curtains and drapes for many styles and some ideas to use them not just on windows.


Ohjeet ovat selkeät ja kuvitus kaunis ja havainnollinen. Ohjeita voi helposti muunnella ja yhdistellä ja käyttää inspiraation lähteenä omille keksinnöille. Ohjeissa on niin kankaan käsittelyä kuin tupsujen tekemistä, verhotankojen ja -renkaiden tekemistä ja erilaisten nauhojen monipuolista käyttöä. Hyvät kaavat auttavat verhojen tekemisessä ja laskostamisessa. ♥♥♥

The instructions are clear and the illustrations pretty. The projects can be easily changed and combined and used as a source of inspiration to one's own inventions. There are instructions in handling the fabrics, making tassels, curtainpoles and rings and the use of many kinds of ribbons. Good patterns make it easy to make and fold the curtains. ♥♥♥

2 kommenttia:

 1. Ellos son fantásticos, me gusta, yo no sé si en España. he podido encontrar,
  Tal vez en la feria de Tom Bishop?.
  Bueno, gracias parece muy interesante todos los que he publicado.
  Un abrazo Carmen

  VastaaPoista
 2. If you're trying to lose kilograms then you certainly have to get on this brand new personalized keto diet.

  To design this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and top chefs joined together to develop keto meal plans that are efficient, suitable, cost-efficient, and delicious.

  Since their launch in early 2019, 100's of individuals have already remodeled their body and health with the benefits a certified keto diet can provide.

  Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-proven ones offered by the keto diet.

  VastaaPoista